Güral Premier Otellerine iki büyük ödül

Yaşam Yayın: 12 Kasım 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 12.11.2018 15:39:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3651 okunma
Google News

Güral Premier Otellerine iki büyük ödül 
Dünya Turizm sektörünün Oscar’ı olarak kabul edilen World Luxury Hotel Awards’ta, işadamı İsmet Güral, eşi ve çocuklarına ait olan Güral Premier Tekirova ve Güral Premier Belek, farklı kategorilerde ödüller almaya hak kazandı.
 Güral Premier Otelleri,  dünyanın en büyük turizm organizasyonu olan World Luxury Hotel Awards'ta, uluslararası otel zincirlerini geride bırakarak dünyanın en iyileri arasına girdi. 
Güral Premier Tekirova :  Global Winner Luxury Family All - Inclusive Hotel ( Dünyanın En iyi Her Şey Dahil Aile Oteli ), Güral Premier Belek : Regional Winner Luxury Family All-Inclusive Hotel ( Doğu Avrupa’nın En iyi Her Şey Dahil Aile Oteli)  ödüllerini kazandı.
Endonezya'nın Bali adasında  düzenlenen ödül törenine Harika Güral ve Sami Güral kardeşler katıldı. Güral Kardeşler turizm dünyasının Oscarları sayılan ödülleri ülkemize bir kez daha kazandırmış olmaktan son derece mutlu olduklarını ifade ettiler. İşletmelerinin böylesine büyük ödüllerle taçlandırılmasının kendileri için onur verici olduğunu belirten Harika ve Sami Güral Kardeşler, ödüllerin kazanılmasında emeği olan tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.
World Luxury Hotel Awards, dünyanın en iyi tesislerini otellerde konaklayan müşterilerin oyları ile belirliyor. Güral Şirketler Grubu’na ait olan Güral Premier Otelleri,  küresel, kıtasal ve ülkesel bazda dağıtılan bu ödüllerle dünya arenasına çıkma başarısını gösteren Türkiye’nin ender tesisleri arasında yer alıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.