GÜRAL PREMİER OTELLERİ

GÜRAL PREMİER OTELLERİ

Turizm Yayın: 30 Mart 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 30.03.2016 19:15:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3682 okunma
Google News

 29-31 Mart2016   Ukrayna Uluslararası Turizm ve Seyahat  Fuarında (UITT) GÜRAL PREMİER OTELLERİNİN standına ilgi büyüktü.

GÜRAL PREMİER BELEK VE TEKİROVA Berlin fuarından sonra Ukrayna Uluslararası Turizm ve Seyahat   fuarınada   çok iyi hazırlandığını gösterdi. Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mahir ÜNAL Ukrayna Kiev de gerçekleştirilen fuarda GÜRAL PREMİER OTELLERİ nin standını ziyaret etti ve GÜRAL PREMİER Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İsmet GÜRAL ,Av. Nesrin GÜRAL ve Yönetim Kurulu Üyesi  Sami GÜRAL ile sohbet etti.

  Sayın İsmet GÜRAL standlarına olan ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.


 Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mahir ÜNAL, yaşanan ekonomik ve siyasi gelişmelerin, ülke ekonomisinin lokomotifi konumunda olan turizm sektöründe dalgalanmalar yaşattığını belirterek,

"Geçen sene de bazı krizler vardı ama buna rağmen biz sektörle birlikte el ele vererek turizmimizi ayakta tuttuk. Dünya ortalamasının üstünde daha da büyük bir gelişme sağladık. Bu yıl da bize turist gönderen ülkelerde yaşanan ekonomik ve siyasi  kaynaklı krizlerin aşılması için elimizden geleni yapacağız. Günümüzün belirsiz jeopolitik koşulları altında turizmde pazar payını kaybetmemek, var olan pazarı daha da artırmak için tüm imkanlarımızı sektörle birlikte değerlendireceğiz. Ülkemize gelecek bir turisti bile kaybetmek istemiyoruz dedi.


 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.