Gündem “Anayasa ve Başkanlık”

TAVŞANLI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER TBMM’DE GÖRÜŞÜLEN VE OYLAMAYA SUNULAN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ İLE BAŞKANLIK SİSTEMİ KONUSUNDAKİ GÖRÜŞLERİNİ PAYLAŞTI. BAŞKAN GÜLER DIŞ GÜÇLERİN OYUNLARI KARŞISINDA HİÇ OLMADIĞI KADAR GÜÇLÜ VE KARARLI BİR ŞEKİLDE MÜCADELE ETMEK GEREKTİĞİNİ İFADE EDEREK BU KONUDA TOPLUMUN HER KESİMİYLE TOPLANTILAR DÜZENLEYECEKLERİNİ KAYDETTİ

Gündem Yayın: 11 Ocak 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 11.01.2017 13:38:07
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3045 okunma
Google News

Gündem “Anayasa ve Başkanlık”
 

 

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler TBMM’de görüşülen yeni Anayasa ve Referandum sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ülkemizin bugün hiç olmadığı kadar güçlü bir yönetim sistemine ihtiyaç duyduğunu ifade eden Başkan Güler, bu haftadan itibaren toplantılar düzenleyerek, halka yeni Anayasa ihtiyacı ve Başkanlık sistemini anlatacaklarını söyledi. Belediye Başkanı Güler “Önümüzde Allah nasip ederse bir Anayasa değişikliği var, referandum sürecine girdik. 15 Temmuz’da ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar ortadadır. Savrulmak üzere olan, çökertilmek istenen bir ülkede yaşıyoruz. Bu ülkeyi biz sokakta bulmadık, aziz şehitlerimizin kanlarıyla vatan yaptık. 15 Temmuz Allah’a şükür Cumhurbaşkanı’mızın dik duruşu, halktaki güven, vatansever tavrı, cesareti ve vatanımız üzerinde oynanan oyunların net bir şekilde görülmesiyle bertaraf edildi. 15 Temmuz’u eğer başarmış olsalardı ne olacaktı sorusunun cevabı çok önemli. Hizmet ettikleri egemenlerin direktifleriyle iç karışıklığın, Arap Baharı denilen sistemin bize de yansıtılması, ekonominin çökertilmesi, birlik beraberliğin yok edilmesi, mezhep kavgalarının körüklenmesi, Türk-Kürt kavgasıyla topraklarımızı bölmek, Sevr Anlaşması’nın yeniden uygulanmak istenmesini gördük. Beşiktaş Kayseri, Reina, İzmir Adliyesi terör olaylarında görüyoruz ki terör örgütleri bir olmuş, canımızı yakmak istiyorlar. İçerideki işbirlikçi hainlerle birlikte canımızı yakmaya çalışıyorlar. Bu ülkeyi bölemeyecekler ve yeni dönemin daha kararlı, istikrarlı güçlü bir Türkiye’ye bizi taşıyacağına inanıyorum” dedi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Amerika ve Avrupa ülkelerinin hasmane tavırlarını, terör mensuplarını himaye etmesi ve desteklemesi konusunda da herşeyin net olduğunu ifade ederek, güçlü Türkiye’nin yeni Anayasa’sını anlatmak için çalışacaklarını kaydetti. Başkan Mustafa Güler”   ABD’nin hasmane tavırlarını tüm halkımız net bir şekilde görüyor. FETÖ ve yandaşlarını besleyen, bizim tarafımızdan gönderilen dosyaları bile mahkemeye göndermeyen bir devlet var karşımızda. Sözde müttefik ama bize karşı saldırıya geçen tüm terör unsurlarını destekleyen bir devlet. Avrupa’yı başkentleri Brüksel’i konuşmaya bile gerek yok. O yüzden yeni Anayasa’ya, güçlü yönetim modeline ihtiyacımız var. Bizler bugünden itibaren referandum sürecine ilişkin toplantılara başlayarak ilçemizde geniş kesimlere süreci anlatmaya başlayacağız. İlk toplantımızda Allah nasip ederse bu hafta içerisinde STK temsilcileriyle olacak. Daha sonra muhtarlar, dernekler, halk toplantılarıyla Anayasa düzenlemesi ve Başkanlık sitemini anlatacağız” diye konuştu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.