GÜNDE 50 KM KOŞARAK MARATONA HAZIRLANIYOR

Spor Yayın: 09 Kasım 2017 - Perşembe - Güncelleme: 09.11.2017 10:19:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3964 okunma
Google News

GÜNDE 50 KM KOŞARAK MARATONA HAZIRLANIYOR

15 TEMMUZ ŞEHİTLER KOŞUSUNA KATILACAK

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinden bir genç 15 Temmuz Şehitler koşusuna hazırlanıyor.
Daha önce de birçok maratona katılan 1985 doğumlu Arif Öztürk, hafta sonu İstanbul’da gerçekleştirilecek olan ve 120 ülkeden katılımın gerçekleşeceği 15 Temmuz Şehitler koşusunda iyi bir derece bekliyor.
Fatih Yapı’nın sponsorluğunda yarışacak olan ve bazı günler Tavşanlı ilçesi ile Kütahya ili arasında koşarak antrenman yapan Arif Öztürk yarışmada derece almak için gayret göstereceğini belirterek şunları söyledi, “ Bu yarışmada ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Yaklaşık 6 aydan bu yana Avrasya yarışmasına hazırlanıyorum. 30 bin katılımcıdan ilk 100 içerisinde girmeyi düşünüyorum. Fatih Yapı inşaat adına katılacağım. Toplam şu anda 120 ülkeden katılımcılar var. Daha çok Kenya’dan katılanlar oluyor. Daha önce de katılmıştım 36. Avrasya koşusunda 66. olmuştum.  Bu yıl 39. İstanbul maratonu, 15 Temmuz Şehitler koşusu olarak gerçekleşecek. Kütahya’da en son katıldığım 30 Ağustos Zafer koşusunda 6. olmuştum. Bu koşuda da iyi bir derece bekliyorum. İlçemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. ”
Yaklaşık 6 aydan buyana hazırlık yaptığını belirten Arif Öztürk, günde 50 km koşarak hazırlandığını ve kendisini yarışmaya hazır htiğini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.