Gümüş ve bronz madalyayla döndüler

Spor Yayın: 08 Nisan 2021 - Perşembe - Güncelleme: 08.04.2021 11:30:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1678 okunma
Google News

Vali Ali Çelik, Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası’nda gümüş ve bronz madalya kazanan Kütahyalı sporcularla bir araya geldi. Başarılı sporcular Hatice Yel, Havvanur Bildik ve Rüveyda Kocabaş’ı tebrik eden Vali Çelik, başarılarının devamını diledi.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu (TAAF) tarafından düzenlenen, 34 il ve 88 kulüpten havalı tabanca ve havalı tüfek dallarında 530 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası’nda Kütahya’yı temsil eden sporculardan Hatice Yel Havalı Tüfek Genç Bayanlar kategorisinde Türkiye ikincisi; Havvanur Bildik, Rüveyda Kocabaş ve Hatice Yel’den oluşan takım ise Havalı Silahlar Atıcılık branşında Türkiye üçüncüsü oldu. 

616.8 atışla Türk Milli Takımı’na seçilme hakkı kazanan Hatice Yel, Mayıs ayında Hırvatistan’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Kütahya’yı temsil eden sporcuların başarısından büyük bir mutluluk ve gurur duyduklarını belirten Vali Ali Çelik, sporcuları tebrik ederek başarılarının daimi olması temennisinde bulundu.

Sporculara Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret ile antrenör Kübra Koçak eşlik etti.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.