Güler’e Yılın İlçe Belediye Başkanı Ödülü

Gündem Yayın: 15 Mayıs 2022 - Pazar - Güncelleme: 15.05.2022 09:05:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
969 okunma
Google News

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği Genel Başkanlığı (KAMU-DER) etkili bir saha çalışması yürüterek yılın belediye başkanlarını seçti. 
Bu çalışmaya göre hayata geçirilen yatırımlar, sosyal projeler ve vatandaş memnuniyeti araştırmalarına göre Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler yılın ilçe belediye başkanı seçildi. 
Başkan Güler’e ödülü Ankara Grand Dora Oteli’nde takdim edildi. 
Belediye Başkanı Mustafa Güler görev süresi boyunca aldığı bu ödüllerin önemli ölçüde moral ve motivasyon kaynağı olduğunu söyleyerek, “KAMU-DER Genel Başkanlığı tarafından takdim edilen bu ödülü ilçe halkım adına alıyorum. Bu ödül hayata geçirdiğimiz yatırımlar ve hizmetlerin vatandaşımız nezdindeki değerini de ortaya koymaktadır. Var gücümüzle çalışarak devam eden projelerimizi en kısa sürede tamamlayacak, yeni projelerimizin startını vereceğiz” ifadelerini kullandı.
Ödül törenine; Aile ve Politikalar Bakan Yardımcısı Fatma Öncü, milletvekilleri, büyükşehir, il, ilçe belediye başkanları, Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Baştuğ ile işadamları katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.