GÜÇLÜ KADINLAR DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN SARAOĞLU’NA ZİYARET

Gündem Yayın: 23 Şubat 2017 - Perşembe - Güncelleme: 23.02.2017 11:44:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4136 okunma
Google News

GÜÇLÜ KADINLAR DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN SARAOĞLU’NA ZİYARET

Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı Nurcan Duygu ve yönetim kurulu üyeleri, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu'nu makamında ziyaret etti. 

Ziyarette Başkan Saraoğlu, Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı Nurcan Duygu'dan derneğin faaliyetleriyle ilgili bilgiler aldı.

Nurcan Duygu, "Faaliyetlerimiz başta Kütahya ve İlçelerinin tanıtımı olmak üzere kadın ve yaşlılara yönelik eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel etkinliklerimiz olacak. Dernek olarak kadınlarımızı daha üretken hale getirmek istiyoruz. Kütahya'nın değerlerine sahip çıkıp, yurt içinde ve yurt dışında tanıtımına katkı sağlayacağız" diye konuştu.

Başkan Saraoğlu; ”Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gediz Belediyesi’nin kadınlarımıza yönelik yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi vererek, kadınlarımızın daha üretken ve ekonomimize katkı sağlamalarını sağlayarak her an yanlarında olduklarını dile getirerek Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı Nurcan Duygu ve derneğin yöneticilerine yeni görevlerinde başarılar diledi.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.