Güç ve Performans Artışı İçin Gerekli Olan Arjinin

Sağlık Yayın: 03 Kasım 2017 - Cuma - Güncelleme: 03.11.2017 17:19:27
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
5035 okunma
Google News

Spora başlayan kişiler genel olarak kas oluşumlarını desteklemek amacıyla protein tozlarına yönelmektedir. Protein tozları her zaman sporcular için çok önemli bir spor besini olarak görülürken farklı tarzda ürünler de kişilerin yaptıkları sporlara büyük katkılar sağlayabilmektedir. Kişilerin amacı her zaman yaptıkları spordan maksimum verim almak olurken bazı ürünler ile birlikte spor tempoları ciddi biçimde yükselirken vücutlarının kapasitelerinde de artış meydana gelecektir. Böylece kişiler çok daha fazla spor yapmaya başlarken kaslarındaki gelişim de çok üst seviyede olmaya başlayacaktır. Tüm bu etmenler yalnızca kullanılan doğal spor besinleri ile ortaya çıkmaktadır.

Spor besinleri içerisinde Arjinin içeren ürünler kişilerde güç ve performans artışını desteklemektedir. Bu aşamada Hardline Arg 1250 isimli ürün de sektörün en iyi güç artışı sağlayan ürünlerinden birisi olarak gösterilirken ayrıca Türkiye merkezli bir üründür. Bu spor besini kas dokularına fazladan oksijen ve besin maddelerinin taşınmasını sağlamaktadır. Bu da kasların maksimum verimle çalışabilmesini sağlarken kişilerin güç miktarlarında da artış meydana gelmektedir. Bunun yanında içeriğinde Arjinin bulunduran ürün Nitrik Oksit etkisi yaratmaktadır. Bu da farklı enzimlerin ve dokuların yenilenmesinde, üretiminde ve onarılmasında çok büyük etkiler yaratmaktadır. İçeriğinde protein ya da BCAA içermediğinden protein tozları ya da BCAA içerikli spor besinleri ile birlikte kullanılabilmektedir.

Hardline markası tarafından üretilen bu ürün, tablet şeklinde üretilirken her bir tabletin içerisinde 1250 mg. Arjinin yer almaktadır. Her tablet 6 kalori gelirken içeriğinde başka bir maddenin kullanımına gerek duyulmamıştır. Kullanıcılar bu tabletleri bir serviste 2 adet olarak kullanırlar. Ürünün içerisinden de 120 tablet çıkarken kişilerin 60 servis kullanma şansları olacaktır. Sporlarına yeni başlayan kişilerin günde 1 servis alması yeterli olacaktır. Bu servisi spordan 15-20 dakika öncesinde alabildikleri gibi 1 tableti spordan önce 1 tableti de yatmadan önce alabilmektedirler. Sporlarını geliştiren kişiler günlük kullanımı da toplamda 4 tablete çekebilirler. Böylece spordan öncesinde ve yatmadan önce birer servis kullanılmaya başlanacaktır. Ürünü kullanırken bir bardak su ile birlikte tabletlerin teker teker yutulması önerilmektedir.

Ürünün içeriği tamamen arjininden oluşurken birçok kişi bu maddenin görevlerini bilmemektedir. Proteinler, karbonhidratlar hatta BCAA ürünleri çok popüler olduğundan sporcular bu maddeler hakkında çok fazla araştırmalar gerçekleştirmektedir ancak arjinin bu popüler maddeler arasına girmemektedir. Genel olarak arjinin azotun en temel kaynaklarından birisidir. Buna ek olarak nitrik oksit salınımında görev alan önemli bir amino asit olarak gösterilir. Arjinin kan dolaşımını çok ciddi biçimde hızlandırırken kaslara ve dokulara da daha fazla besin ve enerji gitmesini sağlamaktadır. Bu da kişilerin spor yaparken daha yüksek performans göstermesine sebep olan durumların ortaya çıkması anlamına gelmektedir.

Arjinin içerikli ürünleri kullanıcılar en rahat Fitbull sitesinden satın almaktadır. Siteye giren kişiler kategoriler kısmından Arjinin içerikli ürünleri seçtiklerinde karşılarına onlarca farklı ürün çıkacaktır. Bunlar arasından Hardline markasını seçen kişiler bu sayede Türkiye’de üretilen ve fiyatı son derece uygun bir spor besini seçmiş olacaklardır. Bunun sonrasında Fitbull sitesinde ürünün fiyatı 54 TL’dir. Son derece uygun olan bu fiyat havale ile yapılan alışverişlerde daha düşük seviyelere gelirken kişilerin kredi kartı kullanımlarında 9 ay taksit imkânı da sunulmaktadır. 9 ay taksit yaptıran kişiler kargo için herhangi bir ücret ödemeyeceğinden ayda yalnızca 6 TL ödeyerek ürüne sahip olacaklardır. En kısa süre içerisinde verdikleri adreslere ürünler ulaşacaktır.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.