Grand Tizmo Televizyon Reklamlarına Başladı

Ekonomi Yayın: 29 Temmuz 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 29.07.2019 15:00:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2139 okunma
Google News

Grand Tizmo Televizyon Reklamlarına Başladı

Grand Tizmo’nun CEO’su Ramazan Tolay ile markalarının yeni reklam stratejilerini konuştuk.

Grand Tizmo’nun anlamı nedir?

Grand Tizmo, büyük yarış demek. Kot giyiminde gerek kalitesi gerekse renk, kalıp konusunda geniş seçenekleriyle yeni neslin beğendiği bir tarzımız var. Biz de Türkiye’de ve dünyada bu sektördeki yarışa girdik. Bu nedenle markamızı da kalitemizi ve ürünlerimizi anlatan bir isimle taçlandırdık. Grand Tizmo, satışını yapan firmaların gururu, giyenlerin de dolaplarındaki favori parçalarını oluşturan marka olacak.

Televizyon reklamlarına neden başladınız?

Ticaretin 90’ı reklam yapmaktan geçer. Buna inandığımız için biz de vücudu saran güzel kalıpları olan, dikişleri çok özel ve onlarca renk seçeneği bulunan ürünlerimizi daha geniş kitlelere ulaştırmak istedik. Özellikle gençlerin çok beğendiği ürünlerimizin reklamını Türkiye’nin en önemli kanallarında (Kanal D, ATV, Fox TV, Star, Show TV) yayınlamaya başladık. Sosyal medyadan da tanıtımlarımız devam ediyor. Ülkemize gelen misafirlerimizi markamızla ve kalitemizle tanıştırmak istiyoruz.

Grand Tizmo olarak öğrencilerden büyük talep görüyoruz

Öğrencilerin okula giderken tercih ettiği kıyafetler arasında birçok parçamız yer alıyor. Yeni neslin ürünlerimizi beğenmesi bizi çok sevindirdi. Geleceğin mimarlarının, avukatlarının, iş adamlarının yaşamlarında yer almaktan gurur duyuyoruz.

Ayrıca okullardan da toplantı talepleri alıyoruz. Bu bizi mutlu ediyor.

Bizim için önemli olan giyinilen kıyafetle kişinin takdir toplaması, kendisine güveninin gelmesi.

Ürünlerimizin bu kadar kaliteli olması için emek veren, dikişinden ütüsüne, kumaşından paketlemesine kadar ter döken kardeşlerime huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ederim.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.