GÖZYAŞI SANAT MERKEZİ İZLEYENLERİN NEFESİNİ KESTİ

GÖZYAŞI SANAT MERKEZİ İZLEYENLERİN NEFESİNİ KESTİ

Gündem Yayın: 02 Nisan 2013 - Salı - Güncelleme: 02.04.2013 09:15:46
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 53 sn.
2704 okunma
Google News

 

                Tavşanlı Belediyesinin katkılarıyla halka ücretsiz olarak sergilenen Gözyaşı Sanat Merkezi tarafından sahneye konulan “İster Gül İster Ağla” adlı oyun büyük beğeni aldı.

Haşim Akten’ in yönetmenliğini üstlendiği oyun ile insan oğlunun yaşamından farklı kesitler anlatılıyor. Oyun sonrası bir konuşma yapan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler milyonların yakından takip ettiği Gözyaşı Sanat Merkezinin oynadıkları oyunları Tavşanlı halkına sergilenmesine vesile oldukları için mutluluk duyduklarını dile getirerek, oyuna olan ilginin memnuniyet verici olduğunu söyledi. Tavşanlı Belediyesi Kültür Sarayında oynanan oyun yoğun katılım nedeniyle alt katta bulunan Levent Düğün salonundan da halka sinevizyon sistemiyle izlettirildi. Gözyaşı Sanat Merkezi tarafından sahnelenen ”İster Gül İster Ağla” adlı oyun 3 saat sürdü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.