Göreve Başladılar

Gündem Yayın: 21 Temmuz 2022 - Perşembe - Güncelleme: 21.07.2022 14:54:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1304 okunma
Google News

 

BAŞSAVCI HAMİ CAN GÖREVE BAŞLADI

 

Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Hami Can, görevine başladı.   Hami Can Tavşanlı'yı izlenimleri olarak olumlu intibalar edindiklerini İfade etti.

Giresun doğumlu, evli ve 3 çocuk babası olan Hami Can, Bolu, Osmaniye ve Nusaybin görevlerinin ardından Tavşanlı ilçesine atandı.

Can, 1989 doğumlu  ve 9 Eylül   Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu.

Tavşanlı ağır ceza Mahkemesi ve Tavşanlı Adli Yargı  ilk derece mahkemesi Başkanı Osman Turan

Tavşanlı ağır ceza Mahkemesi ve Tavşanlı Adli Yargı  ilk derece mahkemesi Başkanı Osman Turan, 1978 Ankara doğumlu; Aksaray 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığından, Tavşanlı’ya atandı.

Konya Selçuklu Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Turan, 2015 yılında hakim olarak göreve başladı. Ceyhan ve Aksaray’daki görevlerinin ardından  Tavşanlı ağır ceza Mahkemesi ve Tavşanlı Adli Yargı  ilk derece mahkemesi Başkanı olarak atanarak göreve başladı.

Turan, Tavşanlı’nın güzel ve canlı bir ilçe olduğunu, görev yapmaktan mutluluk duyacağını ifade etti.

Tavşanlı ekspres gazetesi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.