Gönüllüler Topluluğu Ağrı İli Uzun Veli Köyüne Ulaştı

Gönüllüler Topluluğu Ağrı İli Uzun Veli Köyüne Ulaştı

Eğitim Yayın: 12 Kasım 2015 - Perşembe - Güncelleme: 12.11.2015 14:50:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3230 okunma
Google News

Yardımsever topluluk olan Kütahya Gönüllüler Topluluğundan alkışlanacak bir etkinlik daha.

Üniversite öğrencilerinden oluşan Kütahya Gönüllüler Topluluğu, Ağrı iline bağlı Uzun Veli Köyü, Uzun Veli İlköğretim Okulu ana okulu öğrencileri için kampanya düzenledi. 
Çok kısa sürede birçok gönüllü tarafından olumlu destekler alan kampanya Kütahya'da birçok kişi tarafından da alkış aldı. 
Kampanya çerçevesinde ana okulu öğrencilerine gönderilmek üzere çok sayıda, kırtasiye malzemeleri, oyuncaklar, eğitici ve öğretici materyaller toplandı.

Ana okulu öğretmeni Gonca Kaçar " Çocuklarım için yaptığım çağrıyı yanıtsız bırakmayıp verdiğiniz desteğiniz için hepinize sonsuz teşekkürler,  
 Elbette içinizde bu yardımı imkanlar doğrultusunda yapan da oldu imkansızlıklardan imkanlar yaratan da...Emek ve yardımlarınızla küçük yüreklere sahip çıktığınız için hepinizden Allah razı olsun " dedi

Kütahya Gönüllüler Topluluğu ekibi, " bireylerin yaşadıkları topluma karşı sorumluluklarını bir takım çalışması içerisinde ve aynı zamanda bireysel inisiyatiflerini de ele alarak gerçekleştirmelerini amaçlamakta olduğunun farkındayız. Bizler toplumun yardıma ihtiyaç duyduğu her yerde var olmaya devam edeceğiz" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.