Gökhan Güneş Gençleri Çoşturdu

Gökhan Güneş Gençleri Çoşturdu

Kültür Yayın: 16 Aralık 2014 - Salı - Güncelleme: 16.12.2014 16:19:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3131 okunma
Google News

Gökhan Güneş Gençleri Çoşturdu

Tuna İŞLEYEN / TAVŞANLI/ DHA

                Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Gökhan Güneş konseri izlemeye gelenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Levent Düğün Salonunda gerçekleşen konserde 2 saate yakın sahnede kalan sanatçı kendi bestelerinden eserleri de sevenleriyle paylaştı.

Üniversiteyi Tavşanlı’da okuduğunu söyleyen ve ilçeyi çok özlediğini ifade eden Gökhan Güneş hayranlarının büyük alkışını aldı.

Her fırsatta Tavşanlı’yı çok sevdiğini belirten Gökhan Güneş sahnede sergilediği performans ile gençlerin büyük beğenisini topladı. Müzik yaşamında beste ve söz yazarlığı ile de adını duyurmayı başaran genç sanatçı birçok ünlü sanatçının albümünde eserleri bulunmakta.Konser sonrası konuk sanatçıya gecenin anısına hediye takdim eden Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Atabay Gökhan Güneş’e teşekkür ederek sanat hayatında başarılar diledi.

Başkan vekili  Atabay;”Belediye olarak düzenlemiş olduğumuz etkinliklerden birini bu akşam gençlere yönelik olarak düzenledik.Temennimiz odur ki,bu akşam konseri izlemeye gelenler oldukça buradan keyifli ayrılıyorlar.İlçemizi yakından tanıyan Gökhan Güneş’e de bir kez daha teşekkür ediyor,başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

                

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.