GLİ Yeni Müdürü Çokuslu'ya Ziyaret

GLİ Yeni Müdürü Çokuslu'ya Ziyaret

Gündem Yayın: 26 Kasım 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 26.11.2014 09:49:14
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 55 sn.
3219 okunma
Google News

Geçtiğimiz günlerde GLİ Müesesse Müdürlüğü’ne atanan Mustafa Çokuslu’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Belediye Başkanı Mustafa Güler, Ak Parti İlçe Başkanı ve Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın, Mustafa Çokuslu’yu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

 Mustafa Çokuslu, Soma ve Karaman’da ki facialara dikkat çekerek “ Biz eğitim ve iş güvenliğine büyük önem vereceğiz. Tavşanlı’da benzer kazaların yaşanmaması için var gücümüzle çalışacağız “ dedi 

Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Belediye Başkanı Mustafa Güler, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demir ve Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın’da GLİ’nin sadece Tavşanlı için değil, Türkiye için önemli bir kurum olduğunu söyleyerek bu kurumun başında tanıdıkları, Tavşanlı’nın yetiştirdiği birisinin olmasından gurur duyduklarını ifade ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.