GİRİŞİMCİLİK KURSLARI

GİRİŞİMCİLİK KURSLARI

Gündem Yayın: 09 Şubat 2016 - Salı - Güncelleme: 09.02.2016 16:31:41
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
2714 okunma
Google News

GİRİŞİMCİLİK KURSLARI

Kütahya’nın Tavşanlı Belediyesi, İŞKUR ve KOSGEB işbirliğinde düzenlenen girişimcilik kurslarının ikincisi Moymul, Dağçeşme ve Ömerbey mahallelerinde gerçekleştirilecek. Mülakata katılan 75 kişiden 25’i kursa katılarak sertifika alabilecek.  
  Tavşanlı Belediyesi ve İş-kur işbirliğiyle düzenlenen KOSGEB Girişimcilik Kursu’nun ikincisi için müracaatlar değerlendirilerek mülakat süreci tamamlandı.
  Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü  Cenap Fillikçioğlu eğitmenliğinde 25 kursiyerin katılacağı eğitim programı, 11 Şubat 2016’da başlayacak ve  25 Şubat 2016 tarihinde sona erecek. 70 saatlik uygulamalı girişimcilik eğitimini başarıyla tamamlayanlar sertifikalarını almaya hak kazanacak.
  Katılımcılar bu sertifikaları sayesinde kendi işlerini kurdukları takdirde 50 bin TL hibe, 100 bin TL’de 0 faizli Sabit Yatırım Desteği alabilecek. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.