Gezgin sözünde durdu, sahaya indi

Gezgin sözünde durdu, sahaya indi

Siyaset Yayın: 06 Mart 2014 - Perşembe - Güncelleme: 06.03.2014 17:26:16
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
3035 okunma
Google News

 

AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olan ve bu süreçte kurduğu diyaloglarla kendini sevdiren Osman Gezgin sahaya indi. AK Parti’de hiçbir görevi olmamasına rağmen davası için çalışan Gezgin 30 Mart seçimlerine kadar ziyaretlerine devam edeceğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde basın mensupları ile bir araya gelerek davasının arkasında olduğunu ifade eden ve 15 Mart tarihinden itibaren kahve toplantıları ve ev sohbetleri yaparak partisinin daha iyi yerlere gelmesi için çalışacağını açıklayan Osman Gezgin sözünde durdu ve esnaf ziyaretlerine başladı.

Esnaflarla birebir görüşerek AK Parti’nin 12 yılda yaptığı icraatlarını anlatan Gezgin “Adalet ve Kalkınma Partimiz göreve geldiği günden buyana çok büyük icraatlar yapmış ve hizmette çığır açmıştır. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Kütahya’ya 12 yılda 5,9 Milyar TL kamu yatırım ve desteği yapılmıştır.  İnşallah bundan sonrada partimizin yatırımları giderek artacaktır” dedi.

‘Bizim davamız kişi bazlı değildir’ diyen Gezgin “Davamızın esaslı lığı önemlidir. Dolayası ile Kamil Saraçoğlu beyefendinin üstünde karar kılınmış ve bu yolda ilerlemektedir. Kütahya’nın geleceği için üstümüze düşeni yapacağımızı her zaman söyledik ve işlerimizi tamamlar tamamlamaz sahaya indik. İnşallah partimiz ve Kütahya’mız için durmadan çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.