Gezgin durmak bilmiyor

Gezgin durmak bilmiyor

Siyaset Yayın: 18 Ekim 2013 - Cuma - Güncelleme: 18.10.2013 15:03:48
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2439 okunma
Google News

 

Adalet ve Kalkınma Partisinin Kütahya’dan ilk ve tek Belediye Başkan Aday adayı olan Osman Gezgin çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gezgin, Kurban bayramında ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşların bayramını kutladı.

AK Parti’nin en güçlü aday adayları arasında gösterilen Osman Gezgin, ilk olarak Muhtarlar derneği bayramlaşma programına katıldı. Mahalle muhtarları ile konuşan Gezgin daha sonra Kütahya Valiliği bayramlaşma programına katıldı. Belediye Kültür Sarayında gerçekleştirilen program öncesinde Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ile görüşen Gezgin, ardından protokol mensupları ile bayramlaştı.

Bayramlaşma programında konuşan Vali Yılmaz “Bayramların asıl amacı insanlar arasındaki birliği, beraberliği, dayanışmayı, kaynaşmayı sağlamaktır. Bizim inancımız bu. Bu inanç gereği de hepimiz burada bir aradayız. Hepimizin bayramı mübarek olsun” dedi.

Osman Gezgin daha sonra AK Parti teşkilatı tarafından organize edilen Bayramlaşma programına katıldı. Bayramlaşma programında katılımcılarla tek tek bayramlaşan Gezgin, Kütahya Milletvekilleri ve Teşkilat Başkanlarının konuşmalarını dinledi. AK Parti’nin tek aday adayı olması nedeniyle tebrikleri kabul etti.

HUZUREVİNE ZİYARET

Gezgin’in bir sonraki durağı ise Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi oldu. Huzurevi sakinlerinin bayramını kutlayan ve büyüklerimizin elini öperek karanfil veren Osman Gezgin “Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Allah nice bayramlara gönül huzuru içerisinde kavuşmayı nasip etsin” dedi.

HASTALARIMIZI YALNIZ BIRAKMADI

Kütahya Belediye Başkan aday adayı Osman Gezgin, Kurban Bayramını hastanede geçiren hastalarımızı da unutmadı. Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine giden Gezgin burada hastalara acil şifalar dilerken, hasta yakınları ile konuştu, karanfil verdi.

Osman Gezgin ayrıca hastanede görev yapan polis, hemşire, sağlık memuru ve diğer çalışanlarında bayramını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.