GENÇLİK VE KARDEŞLİK KAMPI

GENÇLİK VE KARDEŞLİK KAMPI

Gündem Yayın: 05 Şubat 2016 - Cuma - Güncelleme: 05.02.2016 15:15:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2320 okunma
Google News

 

 GENÇLİK VE KARDEŞLİK KAMPI  

Tavşanlı Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından bu yıl ilk kez organize edilen “Gençlik ve Kardeşlik Kampı” Göbel Termal Kaplıcalarında gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili bilgilen veren İlçe Müftüsü Mecit Amil; “Tavşanlı Belediyesi işbirliğiyle yapılan programa farklı lise öğrencilerden oluşan 17 kız, 17 erkek olmak üzere toplam 34 öğrenci katıldı. Tavşanlı Belediyesinin, Göbel Termal Tesislerinde gerçekleştirilen kampta; öğrencilerin yarıyıl tatillerini hem eğlenerek hem de öğrenerek değerlendirmelerini, özellikle gençler arasında kaynaşmayı sağladık. Kamp süresince öğrencilere, Namaz surelerinin tekrarı, kısa, öz ve akılda kalıcı Hadisleri ezberleme, Peygamberimizin hayatından kesitler anlatılıp vakit başlarında da beraberce namazlar kılındı” diyen Amil, “Milli ve Dini duyguları pekiştirmek açısından verimli bir kamp süreci oldu” dedi.

Tavşanlı Müftülüğü tarafından Göbel Termal tesislerinde kampa katılan tüm öğrencilere; üzerlerinde öğrencilerin kendi isimleri yazılı olan Kuran’ı Kerimler hediye edildi.

İlçe Müftüsü Mecit Amil, bu kampın ilk kez olmasına rağmen kendileri için bir deneyim, öğrenciler içinde farklı bir güzellik olduğunu belirterek, bu tür etkinlikleri zaman zaman yapacaklarını söyledi.

Müftü vekili Yusuf Şener’inde bulunduğu programa müftülük personeli ve din görevlileri katıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.