Gençlik Spor İl Müdürü, Spor Faaliyetlerini Yerinde İnceledi

Spor Yayın: 22 Nisan 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2019 15:14:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2112 okunma
Google News

Gençlik Spor İl Müdürü, Spor Faaliyetlerini Yerinde İnceledi

Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret, yeni yapılan Kapalı Spor Salonundaki spor branşlarının antrenmanlarını ziyaret etti.

Kick Boks antrenmanı esnasında da sporcuları ziyaret eden Gençlik Spor İl Müdürünü, sporcular Kick Boks selamıyla, selamlayarak karşıladılar. Kalabalık bir sporcu grubunun çalışmalarını takip eden Feyzullah Gayret: "Devletin sağladığı imkanlarla böylesine güzel bir salonda size her türlü destek ve gayreti veren Antrenörlerinize ve ailelerinize teşekkür ederim.

Tabi ki sizin de istikrarlı biçimde kendinizi yetiştirmek anlayışıyla sürdüre geldiğiniz bu çalışmalar hem ruh, hem bedensel gelişiminize katkıda bulunacağı gibi ileride elde ettiğiniz başarılarla da şehrimizi temsil etmenin gururunu yaşarken; hayatınıza katkı sağlayacağını da bilmenizi isterim.

Antrenmanlar vesilesiyle artık günümüzün maalesef en kötü hastalığı olan sosyal paylaşım sitelerinden uzaklaşmış oluyorsunuz. Günümüzde maalesef başı boş kalanlar uyuşturucuya ve sokağa bağımlı hale geliyorlar. Bu salonlar ve bu hocalar, devletimizin sağladığı bu imkanlar gençlerimizi bu bataklığa saplanmaktan da kurtarıyor. Elinizdeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmenizi isterim.

Size büyük emek veren antrenörünüz Fatma Hoca ve İl Temsilciniz Ahmet Hoca antrenmanların dışında size hayat dersi de veriyorlar. Karşılıksız çalışmalarından dolayı ayrıca kendilerine teşekkür ederim" dedi. - DORUK

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.