Gençlik Kolları Cumhuriyet meydanına EVET standı açtı

Siyaset Yayın: 28 Mart 2017 - Salı - Güncelleme: 28.03.2017 07:20:12
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
4621 okunma
Google News

Ak Parti Gençlik Kolları Cumhuriyet meydanına EVET standı açtı. 
Ev ziyaretlerinin yanı sıra stantlar açarak seslerini duyurmaya çalışan Ak Parti Gençlik Kolları, Cumhuriyet Meydanında “evet”  standı açtı.AK Parti Tavşanlı Gençlik Kolları Başkanı Kadir Kırca  açıklamada, “16 Nisanda yapılacak referandumda Tavşanlı’da  Önceki Referandumlarda olduğu gibi Rekor seviyede evet çıkması için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Çalışmalarımız oldukça yoğun geçiyoruz. Tavşanlı’da güzel geri dönüşler alıyoruz. Her yerde ilgi görüyoruz.  Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini anlatıyoruz. Tavşanlıların  bundan önceki referandumlardaki gibi evet diyeceğine inanıyoruz.” dedi. 
Ak Parti İlçe Başkanı Hilmi Gümüş de referandum için çalışmaları son hızla devam ettirdiklerini ifade ederken, sandıklardan yüksek oranda “Evet” çıkacağına inandıklarını belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.