Gençlerimizin her zaman yanında olduk

Spor Yayın: 17 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 17.07.2019 17:28:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1379 okunma
Google News

Tavşanlılı genç sporcular Erzurum'da düzenlenen Kıck Boks Türkiye Şampiyonası'ndan 3 bronz madalyayla döndü. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'i makamında ziyaret eden Kıck Boks il temsilcisi Ahmet Arabacı, antrenör Umut Yasan ve sporcular Fatma Duysak, Nazmi Bayındır ile Mehmet Eren Çakır hedeflerinin 3.'lük madalyasını Türkiye Şampiyonu ünvanına çevirmek olduğunu kaydetti. 
Başkan Mustafa Güler'in gün içerisinde spor camiasından bir başka ziyaretçileri ise Erdem Spor Kulübü'nün yöneticileri ve sporcuları oldu. Heyet 25 - 28 Haziran tarihleri arasındaki 2.Uluslararası "Nihat Özerdem" Miniminikler Futbol Festivali'nin düzenlenmesini sağlayan Başkan Mustafa Güler'e teşekkür etti. 
Ziyaretlerin ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Güler "Biz belediye olarak sporcularımızın, gençlerimizin her zaman yanında olduk ve olmayı sürdüreceğiz. Her fırsatta ifade ettiğimiz gibi sadece futbol değil, hemen hemen tüm branşların gelişip başarılı sporcuların yetişmesini istiyoruz. Belediye olarak çocuklarımız için çaba gösteren antrenör, beden eğitimi öğretmeni, kulüp yöneticisi kim varsa ortak hareketle Tavşanlı sporunun seviyesini yükseltmek için çaba harcıyoruz" dedi

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.