Genç Mimar’dan Başkan Güler’e Ziyaret

TAVŞANLILI GENÇ MİMAR MERVE YAŞAR, HAZIRLADIĞI PROJE İLE 21-25 MART TARİHLERİ ARASINDA SİNGAPUR’DA DÜZENLENECEK ULUSLARARASI PROJE YARIŞMASINDA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK. YARIŞMA ÖNCESİNDE MERVE YAŞAR VE AİLESİ TAVŞANLI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER’İ ZİYARET ETTİ. BAŞKAN GÜLER “TÜRKİYE’NİN BÜYÜK HEDEFLERİ VAR. GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ” DEDİ

Yaşam Yayın: 17 Şubat 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 17.02.2016 15:45:34
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3580 okunma
Google News
 
 
 
Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu Merve Yaşar, arkadaşı Sevda Kütük ile birlikte hazırladığı tasarım projesiyle “Kamusal Alanda Kişisel Tasarım” konulu yarışmada birinci oldu. Genç mimar Singapur’da yapılacak Uluslararası yarışmada Türkiye’yi ve mezun olduğu okulu temsil etmeye hazırlanıyor.
 
21-25 Mart tarihleri arasında düzenlenecek yarışma öncesinde Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’i makamında ziyaret eden Merve Yaşar, 165 proje arasından birinci seçilmenin kendisini mutlu ettiğini ve Singapur’da Türkiye’yi temsil edecek olmanın gururunu şimdiden yaşadığını söyledi.
 
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ise başarılı gençlerin her zaman desteklenmesi gerektiğini belirterek “Merve Yaşar kardeşimizin başarısı bizleri de fazlasıyla mutlu etmiştir. Türkiye’nin gelişmiş ülkeler arasına girme hedefinde kararlılığı ortadadır. Bu gelişmişlik seviyesine ufku geniş, başarıya odaklanmış gençlerle ulaşacağız. Elde ettikleri başarı sonrasında bizleri ziyaret eden Yaşar ailesine teşekkür ediyorum. İnşallah genç mimarımız Singapur’dan da başarılı sonuçlarla ilçemize dönecektir” dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.