Genç Avukatlardan Fidan

Genç Avukatlardan Fidan

Gündem Yayın: 17 Aralık 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 17.12.2014 11:29:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2788 okunma
Google News

GENÇ AVUKATLAR FİDAN  DİKTİ

Tuna İŞLEYEN/ TAVŞANLI /DHA

Kütahya Barosu Genç Avukatlar meclisi Tavşanlı’da fidan dikti.

Şahmelek rampasında bulunan bozuk ormanlık alanda fidan dikimine Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu,  Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Hakim ve savcılar , Kütahya Baro Başkanı Ahmet Atam , Ak Parti ilçe başkanı Av. Hilmi Gümüş , Tavşanlı Orman İşletme Müdürü Mehmet Erginbay , Genç Avukatlar meclisi  ve ilçede görev yapan avukatlar katıldı.

300 Fidan genç avukatlar ve törene katılanlarca dikildi.

Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu konu ile ilgili açıklamasında şunları söyledi;

“  Geçtiğimiz günlerde Kütahya Barosu Genç Avukatlar meclisi geçtiğimiz hafta bizlere gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde ben de ağaç dikiminden geliyordum. Kendileri de bu tür faaliyette bulunmak istediklerini belirtmişlerdi. Bu hafta da genç avukatlar ve baro başkanı ile fidan dikimi gerçekleştirdik. Hayırlı olmasını temenni ediyorum”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.