Genç arkadaş asil kanını kirletme

Yaşam Yayın: 10 Şubat 2017 - Cuma - Güncelleme: 10.02.2017 10:37:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4599 okunma
Google News

Genç arkadaş asil kanını kirletme

Ülkü Ocakları Tavşanlı İlçe Başkanı Behic Barut,  gençlerin çirkin tuzaklardan uzak durmalarını ve bu konuda uyanık olunması gerektiğini belirtti. Ülkü Ocakları Tavşanlı Başkanı Barut yaptığı yazılı basın açıklaması ile şunları söyledi;  “Ülkü Ocakları Tavşanlı İlçe Başkanlığı olarak uyuşan beyinlere ve uyuşturucuya karşıyız. Geleceğimizin teminatı olan Türk gençliğinin gündelik hayatlar peşinde koşması ve bunun ile birlikte uyuşturucu kullanımının yaygınlaşması bizleri endişelendirmektedir. Uyuşturucu bağımlıyı ölüme götüren en büyük riski, gün geçtikçe artan dozlarda uyuşturucu isteğinin artması ve sonunun ölüm olmasıdır. Parçalanan aileler, çürüyen gençlik ve bozulan ahlak için uyuşturucuya her zaman karşıyız.
Bu konuda ailelere düşen en büyük görev çocuklarına sahip çıkıp arkadaş gibi Anne Babalık yapmak ayrıca sosyal kültürel ve spor faaliyetlerine yönlendirmektir.
Ülkü Ocaklarında,  çay içen genç sokakta uyuşturucu içmez hırsız olmaz VATAN haini hiç olmaz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.