Gelişim Derneği, Vali ÇELİK'i Ziyaret Etti

Gündem Yayın: 01 Eylül 2020 - Salı - Güncelleme: 01.09.2020 19:16:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1088 okunma
Google News

Gelişim Derneği, Vali ÇELİK'i Ziyaret Etti
Kütahya Gelişim Derneği Başkanı Adnan ALTINBAY ve beraberinde Başkan Yardımcıları Fatma ÇAKIR, Fatma CEYHAN ALTINER, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet GÜVEN ile birlikte Vali Ali ÇELİK'i ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. 
Ziyaret esnasında Başkan ALTINBAY, derneğin kuruluş amacı ve çalışmaları ile ilgili bilgiler sundu. ALTINBAY: "Kütahya'mızda Kütahyamızın gelişmesin sağlayacak tanıtım bakımında kullanılabilecek çok önemli materyaller var. İlimiz Osmanlı'ya Sancak Beyliği yapmış, şehzadeler şehri, kuruluşun ve kurtuluşun başkenti olma özelliği ile birlikte üzerinde yedi medeniyetin yaşandığı, termal kaynaklar, madenler, tarihi ve kültürel eserler ihtiva eden bir şehirdir. Biz Gelişim Derneği olarak bu değerleri gün yüzüne çıkartarak, atıl kalmış girişimleri yeniden gündeme getirip, Kütahya'nın hak ettiği düzeye ulaşması için çalışmalar yapan bir dernek olarak aynı zamanda diğer sivil toplum kuruluşları ile de koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmek gayreti içerisindeyiz. Bu konuda devletin dinamikleri ile de Valiliğimiz, belediyelerimiz, özel idaremiz, sanayi kuruluşlarımızın katılımlarıyla Kütahya'ya bölgesinde olması gereken noktaya, bölgenin "CAZİBE MERKEZİ" kimliğine kavuşması noktasında üzerimize düşeni yapmayı kararlı biçimde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Süreç içerisinde çalışmalarımız ve projelerimiz ile ilgili detaylı bilgileri de siz Sayın Valimize arz edeceğiz. Bizi kabulünüzden dolayı teşekkür ederiz" dedi.
Vali Ali ÇELİK de konuşmasında; "Bahsettiğiniz hususlar çok önemli, tabi ki bunları hayata geçirmek için ortak akıl gerekiyor. Bilimsel araştırmalar, fizibıl projeler gerekiyor. Tabiki bunlar hazırlanırken paydaş unsurlar birlikte koordineli bir biçimde çalışmalı ve hedef bu şekilde yakalanmalıdır. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Çalışmalarınızla ilgili diyalog konusunda valilik olarak her zaman hazırız" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.