GELENEKSEL GEDİZ TARHANA FESTİVALİ İÇİN TOPLU SÜNNET KAYITLARI BAŞLADI

Gündem Yayın: 05 Haziran 2018 - Salı - Güncelleme: 05.06.2018 11:32:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2934 okunma
Google News

GELENEKSEL GEDİZ TARHANA FESTİVALİ İÇİN TOPLU SÜNNET KAYITLARI BAŞLADI

 

Gediz Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Tarhana Festivali etkinlikleri içerisinde yer alan Toplu Sünnet Merasimi için kayıtlar başladı.

 

Bu yıl 22-29 Temmuz 2018 tarihlerinde düzenlenen festival etkinliklerinde Gediz Kaymakamlığı ve Gediz Belediyesi tarafından ortaklaşa organize edilen Toplu Sünnet Merasimi için kayıtlar Gediz Belediyesi tarafından alınmaya başladı.

 

Konu hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, 22-29 Temmuz 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Geleneksel Gediz Tarhana Festivali etkinlikleri içerisinde yer alan Toplu Sünnet Merasimi için sünnet olacak çocuklarımızın kayıtları yapılamaya başlanmıştır.

 

Her yıl Kaymakamlığımız ve belediyemiz işbirliği ile çocuklarımız erkekliğe ilk adımı olan sünnet yapılmakta ve toplu düğün merasimi ile unutamayacakları güzel bir sünnet düğünü kendilerine armağan edilmektedir. Bu bakımdan sünnet olacak çocukların kayıtlarının yapılması gerekmektedir. Mahalle ve köy muhtarlarımızın bu konuya hassasiyet göstererek ihtiyacı olan çocukları bizlere bildirmeleri ve kayıtlarını yaptırmaları çocuklarımız ve aileleri bakımından önemlidir. Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olacağına inanıyorum.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.