Gelecek Partisi Kütahya Merkez İlçe Başkanı

Siyaset Yayın: 18 Haziran 2020 - Perşembe - Güncelleme: 18.06.2020 08:17:26
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3341 okunma
Google News

Gelecek Partisi Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ali Osman ŞAHİN Oldu.


ŞAHİN: “Hedefimiz tüm halkımızın desteği ile Kütahya’mıza ve faydalı, güzel hizmetleri kazandırmak olacaktır.”


SEVEN: “SEÇİMDE EN İYİ ALTERNATİF GELECEK PARTİSİ OLACAK OLACAKTIR.”

 


Gelecek Partisi Kütahya’da, il başkanı Serdar SEVEN’in atlanmasından sonra Gençlik Kolları Başkanı Feyyaz Kara olmuştu. Şimdi de Merkez ilçe başkanını belirledi. 

Kütahya İl Başkanlığı binasında yapılan sade bir tören ile Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Nedim Yamalı nın olurları ile il başkanı Serdar SEVEN Ali Osman ŞAHİN’in merkez ilçe başkanlığı görevine atadı.

 Kütahya da Teşkilatlanma çalışmalarının büyük bir hız ve titizlilikle devam ettiğini belirten başkan SEVEN, “SEÇİMDE EN İYİ ALTERNATİF GELECEK PARTİSİ OLACAK OLACAKTIR.” Dedi. 

Gelecek Partisi’nin yaklaşık 6 ay önce kurulmuş olmasına rağmen, teşkilatlanma noktasında ciddi mesafe kaydettiğini belirten Başkan SEVEN,  “Gelecek Partisi olarak Öncelikli hedefimiz Türkiye genelinde kendi teşkilat kadrolarını tamamlayarak seçimlerde halkın karşısına en iyi alternatif olarak çıkmaktır. Bugün de bu anlamda önemli bir adım daha atarak Kütahya merkez İlçe Başkanlığına Ali Osman ŞAHİN’i atamış bulunuyoruz. Kendisine üstün başarılar diliyorum.” dedi. 

Başkan Ali Osman ŞAHİN ise, yaptığı açıklamada, Başbakanlık yapmış tecrübeli, dürüst ve ilkeli siyaset yapan Sayın Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’ne kendilerini yakın htiklerini ve bu sebeple bu partiye gönül verdiklerini söyledi. 

ŞAHİN; “Değerli kardeşim Serdar SEVEN ile birlikte bu yola çıkmış bulunmaktayız. Doğma, büyüme Kütahya’nın insanıyız. Bulunduğumuz bölgenin beklentilerini ve eksiklerini en iyi bilenlerdeniz. Hedefimiz tüm halkımızın desteği ile Kütahya’mıza ve faydalı, güzel hizmetleri kazandırmak olacaktır.” diye konuştu

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.