Gelecek Partisi Başkanlığı Seçimi

Siyaset Yayın: 25 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 25.02.2021 19:09:36
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
2637 okunma
Google News

 

BAŞKANLIĞA HÜSEYİN BOZDEMİR SEÇİLDİ.

 

Gelecek Partisi tüm Türkiye'de olduğu gibi Kütahya ve ilçelerinde de teşkilatlanma çalışmalarını hızlandırdı.

 

Kütahya ve ilçelerinde kongrelerini hızlandıran Gelecek Partisi Çavdarhisar’da tek liste ile gidilen kongrede başkanlığa Hüseyin BOZDEMİR seçildi.

Gelecek Partisi Çavdarhisar ilçe kongresi Kovid-19 tedbirleri altında Çavdarhisar parti binasında gerçekleştirildi.

Kongreye Gelecek Partisi İl Başkanı Serdar Seven, ilçe başkanı Ali Osman Şahin, Gençlik Kolları Başkanı Feyyaz Kaya, Emet ilçe başkanı İsmail Akay ve Gelecek Partisi üye ve delegeleri katıldı.

 

Kongrede saygı duruşunda bulunulup. İstiklal Marşımız söylendi. Divan Başkanlığını Gelecek Partisi ilçe başkan yardımcısı Mehmet Aydemir’in, üyeliklerinin ise Eyüp Dönmez, Gülsüm Aksal ve Hicran Şahin’in yaptığı Gelecek Patisi 1. olağan genel kurulda, Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcısı Hasan Göz kongreye katılanlara hoş geldiniz konuşması yaptı.

 

Kürsüye konuşma yapmak için kürsüye gelen Gençlik Kolları Başkanı Feyyaz Kaya Gelecek Partisi olarak Türkiye’nin dört bir yanına yayıldıklarını belirterek heyecanlı bit konuşma yaptı. Kaya konuşmasında şu açıklamalarsa yer verdi.

 

Çavdarhisar 1. olağan kongremiz vatana millette ve Gelecek Partisi ailesine hayırlı olmasını en içten duygularımla rabbimden niyaz ediyorum.

Gelecek Partisi İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevi il başkanımız tarafımdan şahsıma tevdi edildiği tarihten bu yana gelecek partisi neferleri olarak Gelecek partimizin Bayrağını iktidara taşıma azmi Ve gayretiyle çalışıyoruz.

 

Geleceğin gençlerine de hep bir sözümüz var istihdam. Maalesef günümüzde birçok gencimiz üniversite mezunu ve işsiz.

Mevcut iktidarın vatan Millet için çalışıyoruz, söyleminin asılsız ve sadece sözde kaldığı göz önündedir.

75 puan alan bir üniversite öğrencisi atanamazken 52 puan alan farklı bir üniversite öğrencisi atanıyor. Adalet mülkün temelidir yazısının ihtikârsızlaştırıldığı ve belirli ellere hizmet eden bir hukuk sistemi belirli ellere hizmet eden adalet varolmuştur.

Ve maalesef bu ülkenin ekonomisini değerlerini yok edenlerin artık nasıl ki kanunsuz emir hükümsüzse milletin kararları da iktidarın kararlarından çok üstündür.

Geleceğin gençliği ile omuz omuza hak hukuk mücadelemizi sürdüreceğiz saygılarımla

 

Daha sonra bir konuşma yapmak için kürsüye gelen ilçe başkanı Ali Osman Şahin coşkulu bir konuşma yaparak,

“Gelecek partisi insan onurunu korumak ve insan onuruyla yaşamasını sağlayabilmek için bütün baskılara rağmen yola çıkmıştır. Cesareti olmayanın devleti ayakta kalamaz, özgürlük ve adaletin yolu kurumların güçlü demokrasiden geçer. İnşallah Gelecek Partisi ülkemizde kaybolmak üzere olan Adaleti, Demokrasiyi sizlerle el ele vererek sağlayacaktır” dedi.

 

İl başkanı Serdar Seven yaptığı konuşmasında Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun selam ve sevgilerini iletti.

 

SEven yaptığı konuşmada, “Değerli katılımcılar Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu‘nun çağrısıyla 152 yiğit adamla şimdi yeni bir şey söyleme zamanı diye yola çıktık. Kenarda beklemek olmaz bu meşakkatli ve uzun yolda bir kenarda durulmaz diyerek bizlere omuz veren,  uzattığımız eli tutarak gücümüze güç katan yönetim kurulu üyelerimize, dava arkadaşlarıma delegelerimize teşekkür ederim” dedi.

 

Gelecek Partisi Çavdarhisar 1. Olağan genel kurulunda tek liste ile gidilen seçimde İlçe Başkanlığına Hüseyin BOZDEMİR seçilirken, Yönetim kurulu üyeliklerine; Turgay KARAKÜÇÜK, Ayhan AKDUMAN, Ertuğrul DURSUN, Gökhan ÇAKAR, Ayhan YILMAZ, Ahmet YAVUZ, M. Ali HALİNER, Yunus AYDIN, Bayram AKINCI ve Hakan KOÇ seçildiler.

Kongrenin sonunda Gelecek Partisi Çavdarhisar İlçe Başkanı Hüseyin BOZDEMİR, delegelere hitaben bir konuşma yaparak gösterilen ilgiye teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.