Gelecek Nesillere Yeşili Koruma Bilinci Aşılıyoruz

Gündem Yayın: 27 Nisan 2017 - Perşembe - Güncelleme: 27.04.2017 14:30:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4024 okunma
Google News

Gelecek Nesillere Yeşili Koruma Bilinci Aşılıyoruz
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü; Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren okulların ağaçlandırması kapsamında Simav İlçesinde de okul bahçelerini ağaçlandırmaya devam ediyor.
Simav Orman İşletme Müdürlüğü Korucuk Orman İşletme Şefliği sınırları dahilinde bulunan Simav Güzelyurt köyü Dağardı İlkokulu ve Ortaokulu bahçesinde ağaçlandırma çalışması yapıldı.
250  öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen ağaçlandırma çalışmasında okul bahçesine 25 adet mavi ladin, 15 adet akçaağaç, 10 adet sedir, 15 adet mavi servi ve 20 adet oya ağacı dikildi. 
Fidan dikim etkinliğinde yarınlarımız olan öğrencilerimize; fidan dikme ve yaşatma konularında bilgi verildi. Çevre, orman ve doğa bilinci kazandırılması açısından önemli olan etkinlik, minik öğrencilerin diktikleri fidanlara can suyu vermesi ile sona erdi.
Fidanların temininin Simav Orman İşletme Müdürlüğü tarafından karşılandığı etkinliğe Simav İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, Okul Müdürleri,  Simav Orman İşletme Müdürü Osman Aksoy, Korucuk Orman İşletme Şefi İsmail Aydoğan, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.