GELECEK METAFOR’U ÖĞRENCİLER

Gündem Yayın: 06 Nisan 2018 - Cuma - Güncelleme: 06.04.2018 11:59:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1911 okunma
Google News

GELECEK METAFOR’U ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN SARAOĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

“Gediz’den Gelecek Metafor’u” projesi kapsamında gezi programına katılan 40 öğrenci adına bir grup öğrenci, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nu makamında teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; “Gediz Belediyesi olarak her zaman eğitim ve gençlerin yanındayız. Okullarımızda başarılı olan öğrencilerimizin hem ufkunun açılması, hem de moral, motivasyon kazanmaları için “Gediz’den Gelecek Metafor’u” projesi kapsamında gezi programı organize ettik. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yönelik projeyi hayata geçirerek, en faydalı şekilde bilgi edinmelerine ve sosyal yaşam becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmaya devam ediyoruz.” Diyen Başkan Saraoğlu Kütahya Zafer Hava Alanından başlayıp tekrar Kütahya Zafer Hava Alanına Uçakla seyahat ederek İstanbul gezisine katılan öğrencilerden o günkü yaşadıkları anılarını yazıya dökerek kendisine ulaştırmalarını istedi. 

Gönüllerince eğlenen öğrenciler; İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini görerek yaşadıkları heyecanı Başkan Saroğlu ile paylaştılar. Kusursuz organizasyon ve böyle bir imkânı kendilerine sundukları için Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na memnuniyetlerini çiçek takdim ederek, teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.