GELECEĞİN BAŞKÖYSPORU KURULUYOR

GELECEĞİN BAŞKÖYSPORU KURULUYOR

Spor Yayın: 19 Ağustos 2013 - Pazartesi - Güncelleme: 19.08.2013 20:30:39
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
2390 okunma
Google News

GELECEĞİN BAŞKÖYSPORU KURULUYOR

 

Tavşanlı 1. Amatör kümeye bu sezon yükselen Başköyspor’da alt yapı çalışmaları başladı.

Başköy’de Çayır meydanında yapılan 14 yaş altı genç futbolcuların toplanarak çalışmaya başlaması üzerine Kulüp başkanı Celalettin Altay Türkiye Futbol Federasyon yetkililerine teşekkür etti.

TFF’ce birinci Amatör kümeye katılan futbol takımlarının en az 1 alt yapı ligine katılma mecburiyeti olduğu için alt yapı ligine katılan Başköyspor kulüp başkanı Altay ; “Başköyspor olarak alt yapı çalışmalarımıza start verdik. İlk olarak mecburiyetten alt yapı futbol takımı kurmuştuk, bu şekilde de Türk Futbolunun gelişmesi ve kalkınabilmesi için genç yeteneklere önem vermenin değerini kavramış bulunmaktayız. Neticesinde genç yeteneklerle kulübümüz daha da anlam kazandı. İlk defa alt yapı oluşturduğum için büyük keyif aldım. “ 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.