GEDİZ YEREL BULUŞMALARI SENDİKACILAR İLE

Gündem Yayın: 13 Nisan 2018 - Cuma - Güncelleme: 13.04.2018 18:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2220 okunma
Google News

GEDİZ’DE “YEREL BULUŞMALAR” SENDİKA TEMSİLCİLERİ İLE DEVAM EDİYOR

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, “Yerel Buluşmalar” toplantısı kapsamında Sendika Temsilcileri ile bir araya geldi.

GDZ Gediz Otel’de düzenlenen istişare toplantısına Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz Belediye Başkan Yrd. Halan Arpacı, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Akbulut, AK Parti İlçe Gençlik kolları Başkanı Ali Akbulut, Belediye Meclis Üyeleri, Gediz Hizmet-İş Sendikası Temsilcisi Ahmet Rasim Tırnavi, Gediz Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi Ali Arısoy, Gediz Türk Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Murat Kocabaş, Gediz Diyanet Sen İlçe Temsilcisi Hakan Özalp, Gediz Türk Büro Sen İlçe Temsilcisi Yüksel Zorbozan, Gediz Türk Sağlık Sen İlçe Temsilcisi Osman Turan Özdoğan, Gediz Türk Büro Sen İlçe Temsilcisi Mehmet Erkan, Gediz Türk Tarım Orman-Sen İlçe Temsilcisi Yakup Öztürk, Gediz Öz Orman-İş Sen İlçe Temsilcisi Kudret Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 “GDZ Gediz Otel’de “Yerel Buluşmalar” toplantısı kapsamında Sendika temsilcilerinin sorunlarını dinleyen Başkan Saraoğlu; “Sendika 19. Yüzyıldaki çok olumsuz işçi şartları nedeniyle ortaya çıkan ve kendilerini çalıştıran patronlara karşı bir örgütlenme biçimidir. Özellikle son yıllarda Sendikalar, kendi mesleki örgütlerini geliştirmek, sendikalara üye olan insanlara haklarını koruyarak bir hak mücadelesi sistemine doğru yol almaktadır.

Sendikal faaliyetlerin gerçek konu ve içerikleri bakımından Türk Demokrasisine büyük katkı sağlayacağı bir gerçektir. Mücadelenizi bırakmayın. Her şey yasalarla sınırlıdır, yasalarla sınırlı olan hiç bir şeyi kimse engelleyemez. Yeter ki bu sınırlar içerisinde kalmayı gayret edelim.

Bu özel gece de sizlerle birlikte olmaktan son derece memnun olduğumu ifade etmek isterim. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür eder, çalışma hayatınızda başarılar dilerim.” Dedi.

Sendika Temsilcileri adına konuşma yapan Eğitim Bir Sen Başkanı Ali Arısoy, Türk Eğitim Sen Başkanı Murat Kocabaş, Diyanet Sen Başkanı Hakan Özalp, “Sizlerin sayesinde bir aradayız. Ülkemiz ve İlçemiz gündemini değerlendirme fırsatı oluşturduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyoruz.” Dediler.

Sendika temsilcilerinin Gediz’in geleceği noktasında hazırlanan ve yapılması düşünülen projeler konusunda görüş ve düşüncelerini paylaşmalarının ardından toplantı sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.