GEDİZ VERGİ DAİRESİNDEN BAŞKAN SARAOĞLU’NA ZİYARET

Gündem Yayın: 28 Şubat 2017 - Salı - Güncelleme: 28.02.2017 16:27:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3267 okunma
Google News

GEDİZ VERGİ DAİRESİNDEN BAŞKAN SARAOĞLU’NA ZİYARET
 
Gediz Vergi Dairesi Müdürü Abdülbaki Aydın, Gediz Mal Müdüresi Züleyha Gülümser, vergi haftası nedeniyle Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nu makamında ziyaret etti.
 
Bu yıl 28.si 27 Şubat-5 Mart 2017 tarihleri arasında kutlanacak olan Vergi Haftası nedeniyle ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Gediz Vergi Dairesi Müdürü Abdülbaki Aydın, Sivil Toplum kuruluşları, okullar, esnaflar ve kamu kurumlarını hafta nedeniyle ziyaret ederek vergi ödeme alışkanlığı kazandırılmasına yönelik çalışmalar yapacaklarını belirtti ve Gediz de vergi haftasın da yapılan etkinlikler hakkında Başkan Saraoğlu’na bilgi verdi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, düzenli vergi toplamanın önemine vurgu yapan Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; "Halkımızın vergi konusunda duyarlı olması ve vergi gelirlerinin düzenli olarak toplanması Ülkemizin her alanda büyümesi ve gelişmesinin en temel faktörüdür. Daha güzel günlerde, daha müreffeh bir ülkede yaşamak dileğiyle Gediz ’deki tüm vatandaşlarımızın Vergi Haftası’nı tebrik ediyorum” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.