Gediz ve Simav Ziyaretleri Gerçekleşti

Gündem Yayın: 04 Mart 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2019 14:25:28
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
1875 okunma
Google News

Gediz ve Simav Ziyaretleri Gerçekleşti

Tuna İŞLEYEN 

Kütahya  Sağlık Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ve ekibi, Gediz ve Simav ilçe programları doğrultusunda birçok kurumu ziyaret ettiler.

Gediz ilçe programı kapsamında İlçe Kaymakamlık, Belediye, Hastane ve Üniversite, Simav ilçe programı kapsamında ise Üniversite ve Hastane ziyaretleri gerçekleşti. Ziyaretlerde ilçe ve bölgeye, nasıl katma değer üretilebileceği hakkında konuşuldu. Prof. Dr. Vural Kavuncu hastane ziyaretlerinde hastalara da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ardından Simav Eynal Kaplıcalarına geçilerek, Kütahya Milletvekili Ahmet Tan ve Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan’ın katılımıyla birlikte çay molası verildi. Son olarak hatıra fotoğrafları çekildi ve Rektör Prof. Dr. Kavuncu ekibiyle birlikte Kütahya’ya dönmek üzere yola çıktı. 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.