GEDİZ TERMAL TATİL KÖYÜ BASIN AÇIKLAMASI

Turizm Yayın: 23 Mayıs 2017 - Salı - Güncelleme: 23.05.2017 17:48:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5239 okunma
Google News

 

 

Gediz Termal Tatil Köyü projemize 31 Mart 2017 tarihinde onay verilerek start vermiş olduğumuzu daha önce halkımız ile paylaşmış idik.

Yüklenici firma Ertay Mühendislik ve İnş. San. Tic. A.Ş.’ne yer teslimi yapıldığından, firmanın şantiye kurulumuna başladığından bu esnada halkımızın can ve mal güvenliği açısından Belediyemizden şantiye sahasının tamamen araç ve insan trafiğine kapatılması istenmiştir.

Bu kapsamda belediyemizce vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği açısından bir takım tedbirler almak zorunluluğu hasıl olmuştur.

Belediyemizce alınan tedbirler kapsamında;

İnşaat sahası içinde kalan hamam faaliyetine son verilmiş; cami, müdüriyet ve bakkal hizmetleri apartlar bölgesine taşınarak burada hizmet vermeye başlanması planlanmıştır.

Halkımızın bu çalışma süresi içerisinde şantiye mahalline girişi olmayacağından mevcut apart misafirlerimiz ile piknik alanına gelen günü birlikçi misafirlerimizin Kızılüzüm yolunu kullanmaları gerekmektedir.

Aqua Park girişi aynı noktadan devam edecektir.

Halkımızın, Belediyemizin almış olduğu bu uygulama kararlarını anlayışla karşılayacağını bekler;

Halkımıza duyururuz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.