Gediz Termal Tatil Köyü

Turizm Yayın: 02 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 02.10.2019 18:36:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2244 okunma
Google News

 TERMAL TATİL KÖYÜ PROJESİ’NİN 1.ETAP SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

 

“Gediz Termal Tatil Köyü” Projesi 'nde ilk aşamanın imzaları atıldı.

 

Gediz Belediyesinde gerçekleştirilen tören de Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve yüklenici firma Ahmet Akgül-Süngü Yapı ve İnş. Basın Yayın Bilişim Hizmetleri Tarım Hayvancılık Nakliye ve San. Tic. A.Ş. arasında imzalar atıldı. Törene; AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, Belediye Meclis Üyeleri Osman Yılmaz, Hüseyin Tüysüz, Mehmet Demirtaş, Rıza Köylü, Şule Bilgili, Sait Aydemir, Gülşen Şener Erkan ve Kazım Alan katıldı.

 

Başkan Akçadurak; ”07.08.2019 tarihinde yapılan ihale ile “Ilıca Kaplıcası Termal Tatil Köyü 1.Etap İnşaatının yapım işi Ahmet Akgül-Süngü Yapı ve İnş. Basın Yayın Bilişim Hizmetleri Tarım Hayvancılık Nakliye ve San. Tic. A.Ş. de kalarak sözleşmesi 02.10.2019 tarihinde imzalanmıştır. Termal Tatil Köyü 1.Etap proje kapsamında erkek ve bayan hamamları, aquapark, camii, restoran ve ticaret alanları tamamlanarak hizmete sunulacaktır. Termal turizmde marka atılımlar yaparak, bir yandan yeni yatırımlar yapıyor, diğer yandan mevcut tesislerimize nicelik ve nitelik kazandırıyoruz” açıklamasında bulundu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.