GEDİZ TARHANA FESTİVALİ İÇİN TOPLU SÜNNET KAYITLARI BAŞLADI

Gündem Yayın: 04 Mayıs 2017 - Perşembe - Güncelleme: 04.05.2017 16:58:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3419 okunma
Google News

GEDİZ TARHANA FESTİVALİ İÇİN TOPLU SÜNNET KAYITLARI BAŞLADI

 

         Gediz Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Tarhana Festivali etkinlikleri içerisinde yer alan Toplu Sünnet Merasimi için kayıtlar başladı.

         Bu yıl 08-16 Temmuz 2017 tarihlerinde düzenlenen festival etkinliklerinde Gediz Kaymakamlığı ve Gediz Belediyesi tarafından ortaklaşa organize edilen Toplu Sünnet Merasimi için kayıtlar Gediz Belediyesi tarafından alınmaya başladı.

 

         Konu hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, 08-16 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Geleneksel Gediz Tarhana Festivali etkinlikleri içerisinde yer alan Toplu Sünnet Merasimi için sünnet olacak çocuklarımızın kayıtları yapılamaya başlanmıştır.

 

         Her yıl Kaymakamlığımız ve belediyemiz işbirliği ile çocuklarımız erkekliğe ilk adım olan sünnet yapılmakta ve toplu düğün merasimi ile unutamayacakları güzel bir düğün kendilerine armağan edilmektedir. Bu yıl da aynı etkinlik düzenlenecektir. Bu bakımdan sünnet olacak çocukların kayıtlarının yapılması gerekmektedir. Mahalle ve köy muhtarlarımızın bu konuya hassasiyet göstererek ihtiyacı olan çocukları bizlere bildirmeleri ve kayıtlarını yaptırmaları çocuklarımız ve aileleri bakımından önemlidir. Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olacağına inanıyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.