GEDİZ SONBAHAR’DA ÇİÇEKLERLE GÜZELLEŞİYOR

Gündem Yayın: 15 Kasım 2018 - Perşembe - Güncelleme: 15.11.2018 14:44:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2229 okunma
Google News

 

 

Gediz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçemizde yeşil alanların bakımı ve çiçeklendirilmesi çalışmaları sürdürülüyor.

 

Bu çalışmalar kapsamında Belediye Hizmet Binası, Ulu Camii çevresi, Adnan Menderes Yaşam Parkı ve şehir içi kavşak ve refüjlere yaklaşan sonbahar mevsimine uygun 3500 adet çiçek ekim çalışmalarına ara vermeden devam ediliyor. Ayrıca Umurbey Düğün Salonu ön kısmına ve yeni hastane yoluna 300 adet mavi selvi ve limon selvi ağaç dikimi gerçekleştirilerek, Uluoymak Mahallesi 129. Sokakta yeni yapılan parka selvi ağacı dikimi çalışmaları devam etmektedir.

 

Gediz’de yapılan bakım ve çiçeklendirme çalışmalarının sonbahar mevsim’inde şehre ayrı bir güzellik kattığını söyleyen Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, İlçemizi güzel bir görünüme kavuşturmak istediklerini belirtti.

 

Ekilen çiçeklerin halk tarafından çok beğenildiğini ifade eden Başkan Akçadurak; "İlçemizin iklimine uygun çiçekler seçmeye özen gösterdik. Özellikle kasımpatı ve menekşe sonbaharda, lale ve sümbül çiçekleri ise ilkbahar mevsimi boyunca sürekli çiçek açarak, şehrimizde kartpostallık manzaralar sunmaktadır. İlçemize büyük güzellik katan çiçekler, çevreye yaydıkları güzel kokularla da vatandaşların beğenisini kazanıyor." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.