GEDİZ KÖYLERİSICAK ASFALT İLE BULUŞTU

GEDİZ KÖYLERİSICAK ASFALT İLE BULUŞTU

Ekonomi Yayın: 26 Kasım 2015 - Perşembe - Güncelleme: 26.11.2015 15:06:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2769 okunma
Google News

GEDİZ KÖYLERİSICAK ASFALT İLE BULUŞTU 

Kütahya İl Özel İdaresi tarafından 2015 yılında köy yollarında sıcak asfalt projesi kapsamında son olarak Gediz İlçesi Yukarısusuz - Cebrail grup yolunun yapımına başlandı.

Bu sene 65 km civarında sıcak asfalt yapan İl Özel İdaresi son olarak 2 km’lik çalışmasını bu yolda gerçekleştirdi. Çalışmaları Kütahya Milletvekili Ahmet TAN, İl Genel Meclisi Başkanı Musa YILMAZ, Gediz Kaymakamı Avni KULA, Gediz İl Genel Meclisi üyeleri, Gediz Jandarma Komutanı, çevre köy muhtarları ve köy halkı izlediler.

Kütahya Milletvekili Ahmet TAN yaptığı konuşmada  İl Özel İdaresinin yaptığı çalışmalardan övgüyle söz ederek sıcak asfalt projesinin Gediz köylerine de gelmiş olmasından memnun olduklarını belirtti ve başta İl Genel Meclisi Başkanı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Musa YILMAZ’da 2016 yılında Kütahya genelinde 100 km sıcak asfalt hedeflediklerini belirterek her ilçede önceliklerinin grup yolları, trafik ve insan sirkülasyonunun yoğun olduğu güzergahlar olduğunu belirterek çalışmalarımızı 12 ay boyunca sürdüreceğiz ve köylerimize en iyi hizmeti götürmenin derdindeyiz” dedi.

Köy muhtarları da yapılan hizmetlerden çok memnun olduklarını bunları hayal bile edemediklerini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.