GEDİZ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ HACİ ÇAĞLAR VEDALAŞTI

Gündem Yayın: 06 Ocak 2017 - Cuma - Güncelleme: 06.01.2017 15:41:01
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
6151 okunma
Google News

GEDİZ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ HACİ ÇAĞLAR GEDİZ MYO’DA AKADEMİK-İDARİ PERSONEL VE ÖĞRENCİLERLE VEDALAŞTI

Gediz İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar görev değişikliği nedeniyle veda ziyaretleri kapsamında Gediz MYO ve Gediz Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu ve akademik-idari personel ile görüşmede bulundu. Öğrencilere de bir veda konuşması da yapan İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar öğrencilerden bu vatanın kıymetini bilmelerini istedi.

Gediz MYO ve Gediz Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç . Dr. Hamdi Melih Saraoğlu da konuşmasında Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Daire Başkanlığı’na Başmüfettiş olarak atanan Gediz İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar’a bu güne kadar vermiş olduğu hizmet, okulumuza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek tören sonunda hatıra plaketi sundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.