Gediz Hacıbaba Mahallesine fitness, çocuk oyun grubu alanı ve kamelya

Gündem Yayın: 11 Ekim 2016 - Salı - Güncelleme: 11.10.2016 17:39:58
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
3847 okunma
Google News

Gediz Hacıbaba Mahallesine fitness, çocuk oyun grubu alanı ve kamelya 
Gediz Belediyesi İlçesinde Hacı Baba Mahallesi’nde bulunan mezarlık girişine çeşme yapımı ve mahalle su deposunda iyileştirme çalışmaları gerçekleştirdi.
Ayrıca daha önce gerçekleştirilen Hacı Baba Mahallesinde bulunan alanda fitness, çocuk oyun grubu alanı ve kamelya belediyece yapılarak Hacı Baba Mahallesi sakinlerinin hizmetine sunulmuştur.
Çeşme ve yapılan çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Başkan Saraoğlu; ”Hacı Baba mahallesi mezarlığına gelecek vatandaşlarımızın kabristan ziyaretlerini gerçekleştirirken abdest alıp elini yüzünü yıkayabileceği bir çeşme kazandırmış olduk. Çeşmenin yanında mahallenin su ihtiyacını karşılayan su deposunda da iyileştirme çalışmaları, çocuklarımızın gelişimine büyük katkı sağladığı bilimsel olarak kanıtlanan oyun ihtiyaçlarının giderilmesi ve vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirip, dinlenmeleri için kamelya ve oturma alanı ihtiyaçları belediyemizce gerçekleştirildi.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.