GEDİZ ESNAF DAYANIŞMA BİRLİĞİ BAŞKAN SAROĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Gündem Yayın: 22 Mart 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 22.03.2017 15:53:50
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
3091 okunma
Google News

 

Gediz Esnaf Dayanışma Birliği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Gediz Esnaf Dayanışma Birliği Başkanı Bünyamin Türer Başkan Saroğlu’na derneğin kuruluş amacını ve faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.

Sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yapan Başkan Saraoğlu; Birlik ve beraberlik uyumu içerisinde ticaretin gelişmesi, esnaflıktan sanayiciliğe geçerek yatırımların geliştirilmesi birlik ve dayanışmadan geçiyor. Esnaflarımızın dayanışma içerisinde olması bizleri memnun etti.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek, derneğin faaliyetlerini yakından takip ettiğini ve çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.