GEDİZ EMNİYET MÜDÜRÜ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNDE

Gündem Yayın: 10 Nisan 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 10.04.2017 19:27:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3419 okunma
Google News

GEDİZ EMNİYET MÜDÜRÜ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNDE BAŞKAN SARAOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
 
Gediz İlçe Emniyet Müdürü Şenol Bezek, Emniyet Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümünde Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nu ziyaret etti.
 
Emniyet Müdürü Bezek, Belediye Başkanımız Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nu Emniyet Teşkilatımızın 172. kuruluş yıldönümünde ziyaret ettik. Belediye Başkanımız teşkilatımıza her zaman desteklerini esirgemeyerek bizlerin yanında olmuşlardır, kendilerine teşkilatım ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saraoğlu’da “Emniyet Teşkilatımızın Kuruluşunun 172. Kuruluş yıldönümü, Kurulduğu günden bu yana sürekli kendini geliştiren Polis Teşkilatımız bugün sahip olduğu araç-gereç, fiziki imkânlar ve eğitimli personeli ile mutlu birey, huzurlu toplum vizyonu ile çalışmalarına devam etmektedir.
 
Vatandaşlarımızın esenliği ve güvenliğini temin etmek amacıyla kurulan Polis Teşkilatımız, kamu düzeninin sağlanması huzur ve barış ortamının devamı için, üstün görev anlayışı içinde cansiperane gayretlerini sürdürmektedir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; Polis Teşkilatımızın Günü'nü kutluyor, görevi başında şehit düşen güvenlik mensuplarımıza Allah'tan rahmet, gazilerimize ve görevleri başında olan Emniyet Teşkilatı personeline sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.