GEDİZ DEVLET HASTANESİ İHALESİ

GEDİZ DEVLET HASTANESİ

Sağlık Yayın: 25 Şubat 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 25.02.2015 18:23:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3856 okunma
Google News

GEDİZ DEVLET HASTANESİ İHALESİ

 
Yapımı yüklenici firma sorunu nedeniyle yarım kalan Gediz Devlet Hastanesi için TOKİ tarafından ihale düzenlendi. Değerlendirme aşamasındaki ihale tamamlandığında Gediz Devlet Hastanesi yapımı kaldığı yerden devam edecek.
11 Şubat 2015 tarihinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ihalesi gerçekleştirilen Gediz Hastanesi yapımı kaldığı yerden devam edecektir.
Konu hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu “İlçemize 100 yatak kapasiteli modern bir hastane kavuşturmak için başlanan çalışmalarda yüklenici firma sorunları nedeniyle yarım kalan hastane inşasının tamamlanması amacıyla ihale düzenlendi. 11 Şubat 2015 tarihinde gerçekleştirilen ihale aşaması halen devam etmekte olup, değerlendirme süreci içerisinde bulunmaktadır. Bu sürecin sona ermesi ile yüklenici firma belirlenecek ve imzalanacak sözleşmelerden sonra Gediz Devlet Hastanesi yapımı kaldığı yerden devam edecektir” 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.