GEDİZ DEPREMİNDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN MEVLİD

Gündem Yayın: 28 Mart 2017 - Salı - Güncelleme: 28.03.2017 16:31:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2655 okunma
Google News

GEDİZ BELEDİYESİ 1970 GEDİZ DEPREMİNDE
HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTTU
 
Gediz Belediyesi 28 Mart 1970 yılında yaşanılan ve birçok vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremin yıldönümünde Gediz Ulucami’nde Mevlid-i Şerif okuttu. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için okunan Mevlid-i Şerif’e Gediz Halkı ilgi gösterdi.
Gediz Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Mevlid-i Şerif bu yıl vatandaşların katılımıyla tekrar düzenlendi.  Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu “28 Mart 1970 yılında Gediz’in tamamen yıkılmasına yol açan ve 1070 vatandaşımızı kaybettiğimiz o acı günü unutmayan Gediz Halkı, yaralarını sarmıştır ama o günü hiç unutmamıştır. Hemen her aileden birilerini kaybettiğimiz o günün yıldönümünde ebediyete intikal eden vatandaşlarımız için Gediz Ulucami de öğle namazından önce mevlid-i Şerif kıraat olunmuştur.
Yüce Yaradan Allah (c.c)’ın bu millete tekrar böyle acılar yaşatmamasını diliyor ve dua ediyoruz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da Allah’tan Rahmet niyaz ediyoruz” açıklamasında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.