GEDİZ’DEN GELECEK METAFOR’U

Gündem Yayın: 26 Mart 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 26.03.2018 12:14:20
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
1905 okunma
Google News

GEDİZ’DEN GELECEK METAFOR’U

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, İlçemizde farklı okullarda başarılı olmuş 40 öğrenciyi uçakla İstanbul’a götürerek İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini görme fırsatı sunuyor.

 

Başkan Saraoğlu, uçakla düzenlenecek olan İstanbul gezisi öncesi 40 öğrenci ile Gediz Gençlik ve Kültür Merkezi’nde bir araya gelerek, gezi hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

 

Konu hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; "40 başarılı öğrencimizi İstanbul’a gönderiyoruz. Adına “Bir Anadolu kasabasından gelecek metafor’u” koyduğumuz bu etkinliğin size önemli kazanımlar sağlayacağını umuyorum. Vurgulamak istediğimiz bunun sadece büyük bir metropol gezisi olmadığıdır. Çok önemsediğimiz ve gayret ettiğimiz bir proje olduğunu ifade etmek isterim. Yaşadığınız ilçenin neler başarabildiğini, ülkenizin gücünü ve her şeyden önce ve her zaman referansınızın ancak kendiniz olduğunu unutmayın." diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.