Gediz'den Elazığ ve Malatya'ya yola çıktılar

Gündem Yayın: 30 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 30.01.2020 16:46:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1851 okunma
Google News

GEDİZ’DEN, ELAZIĞ ve MALATYA’YA TIRLAR YOLA ÇIKTI

Elazığ ve Malatya’daki depremin ardından, depremzedelere yardımda bulunmak isteyen Gedizliler yardım için seferber oldu.

Gediz Kaymakamlığı, Gediz Belediye Başkanlığı, Gediz Ticaret Ve Sanayi Odası, Gediz Esnaf Odaları, Gediz Muhtarlar Derneği, Sivil Toplum Kuruluşları, Gediz Halkı, Belde ve Köylerimiz tarafından organize edilen 2 tır yardım malzemesi deprem bölgesine ulaştırılmak üzere dualarla yola çıktı.

Programa; Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, İlçe Jandarma Komutanı Yaşar Türker, İlçe Müftüsü Nurullah Koçhan, Gediz Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Vedat Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Gediz İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, Köy ve Mahalle Muhtarları, STK Temsilcileri, Gediz Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan uğurlama programına destek veren vatandaşlarımızın birliğinin önemini belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Allahü Teâlâ bizlere böyle felaketlerin tekrarını göstermesin ve oradaki insanlarımızın acılarını dindirmesini temenni ediyorum. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Biz millet olarak devlet olarak iç içe, el ele beraberiz. Bu bilinçle yaşıyor ve yaşamaya devam edeceğiz. Elazığ ve Malatya’daki depremzedelerimiz için yardımlarını esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yola çıkacak olan tırlarımızın yolu açık olsun” ifadelerini kullandı.

Gediz Kaymakamı Muhammet Önder konuşmasında; “Milletimiz yardımlaşma konusunda dünyaya örnek bir millet. Depremin meydana geldiği ilk andan itibaren herkes vazifesinin başındaydı. Milletimiz maddi ve manevi yardım için tek yürek oldu. Yardımlarını esirgemeyen bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Gediz Belediyesi Hizmet Binası önünde İlçe Müftüsü Nurullah Koçhan tarafından dua edilerek, yardım dolu tırlar yola çıktı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.