GEDİZ’DE “YEREL BULUŞMALAR” SPOR KULÜPLERİ İLE DEVAM EDİYOR

Gündem Yayın: 28 Mart 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 28.03.2018 12:22:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1737 okunma
Google News

GEDİZ’DE “YEREL BULUŞMALAR” SPOR KULÜPLERİ İLE DEVAM EDİYOR

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı, Belediye Meclis Üyeleri Erol Altıntaş, Muharrem Akçadurak, Osman Yılmaz, Şerif Ahmet Demir, Hikmet Vuran, Mehmet Selim Şentürk ve AK Parti Gediz Gençlik Kolları Başkanı Ali Akbulut “Yerel Buluşmalar” programı kapsamında İlçemizde faaliyet gösteren spor kulüp başkanları ve yöneticileri ile Gediz Gençlik Merkezi’nde bir araya geldi.

İlçemizde faaliyet gösteren Uluoymak 1 Eylül, Gediz Gençlik, Muhipler Fatih, Dayınlar Spor Kulüpleri Başkanları ve yöneticileri ile bir araya gelen Başkan Saraoğlu, Kulüp Başkanlarına maddi destekte bulundu.

“Yerel Buluşmalar” kapsamında spor kulüplerinin sorunlarını dinleyen Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; “Spora ve sporcuya her daim destek olan Gediz Belediyesi, ilçemizde faaliyet gösteren spor kulüplerine destek olarak Gediz’i sporda da marka ilçe yapmayı hedeflemektedir.

Gediz Gençlik Merkezi’mizde kulüplerimize maddi katkının sunulmasından çok bu sorunları birlikte değerlendirerek bilgi alışverişinde bulunduk. Böyle güzel bir görev üstlenen bu spor kuruluşlarının imkânsızlıklar içerisinde boğuştuklarını biliyoruz. Bu bakımdan kurum, kuruluş ve imkânı olan her vatandaşımızın elinden gelen desteği vermesini istiyoruz. Sahalarımızın ve spor tesislerimizin bakımlarını da rutin olarak yapıyoruz. Tüm spor kulüplerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Amatör Spor Kulüp Başkanları da Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na spor kulüplerine ve amatör spora verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.