GEDİZ’DE “YEREL BULUŞMALAR” DİN GÖREVLİLERİ İLE DEVAM EDİYOR

Gündem Yayın: 13 Nisan 2018 - Cuma - Güncelleme: 13.04.2018 18:36:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2090 okunma
Google News

GEDİZ’DE “YEREL BULUŞMALAR” DİN GÖREVLİLERİ İLE DEVAM EDİYOR

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, “Yerel Buluşmalar” toplantısı kapsamında İlçemizde görev yapan din görevlileri ile buluştu.

GDZ Gediz Otel’de düzenlenen istişare toplantısına Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Merkezinde görev yapan din görevlileri katıldı.

İlçe Merkezinde görev yapan din görevlileriyle gerçekleştirilen istişare ve değerlendirme toplantısında konuşma yapan Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; “Vatandaşlarla buluşma noktasında din görevlilerinin büyük bir rol üstlendiğini belirtti. Camilerimiz manevi, sosyal ve kültür hayatımızın merkezidir. Bizler için geleceğimiz için ve devletimizin bekası için camilerimiz ve din görevlilerimiz toplumumuzun mihenk taşıdır.

Toplumları şekillendirme noktasında önemli bir rol üstenen manevi yönden doğru yol alarak önemli bir görevi ifa eden din görevlilerimizle sürekli istişare ederek, Gediz Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum.

Başkan Saraoğlu, “Yerel Buluşmalar” toplantısı kapsamında din görevlileriyle gerçekleştirdiği istişare ve değerlendirme toplantısında Gediz Belediyesi’nce yapılan ve yapılması planlanan projelerden de bahsetti.

Din görevlileri adına konuşma yapan Diyanet Sen İlçe Temsilcisi Hakan Özalp, Gediz OSB Camii Din Görevlisi Ahmet Akşen, Ulucamii Din Görevlisi Mustafa Ertürk ve Dayınlar Camii Din Görevlisi Şahin Yıldız; “ Böylesi güzel bir toplantı da bizleri buluşturarak, ağırladığınız için teşekkür ederiz.” dediler.

Konuşmaların ardından toplantıya katılan din görevlileri tek tek söz alarak görüş ve isteklerini belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.