GEDİZ'DE FUTBOL ŞÖLENİ

Spor Yayın: 06 Mart 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 06.03.2017 22:23:36
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
5545 okunma
Google News

Uluoymak 1 Eylül Spor'un Play-Off turunda olması sebebiyle 4.hafta maçları ilçe  stadında oynandı. Futbolseverler hafta sonunda futbola doydular. Aynı zamanda Uluoymak 1 Eylül Spor liginde gösterdiği başarı sonucu kupasını aldı. Uluoymak 1 Eylül Spor'un kupasını Kütahya ASKF Başkan Yrd. Kerim ŞENTÜRK ve Kütahya ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet AYHAN takdim etti. Aynı zamanda sahada Kaymakamımız Avni KULA, Belediye Başkanımız Dr. Mehmed Ali SARAOĞLU, Belediye Başkan Yrd. Hakan ARPACI, Garnizon Komutanımız Yüzbaşı Turtgut ÇITAK, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Mesut YÖRÜK, Milliyetçi Hareket Partisi Mehmet OYAN, Belediye Meclis Üyesi Erol ALTINTAŞ Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü'nü kupa töreninde yalnız bırakmadılar.

Cumartesi günü saat 14:00'da tek temsilcimiz Uluoymak 1 Eylül Spor, Ağaçköy Spor'u konuk etti. Temsilcimiz 4-3 önde iken Ağaçköy Spor'un son dakikada bulduğu golle  maç 4-4 berabere bitti.
Günün ikinci maçında ise Simav temsilcisi Demirciköy Spor ile Tavşanlı temsilcisi Gürağaç Spor karşılaştı.Müsabaka Demirciköy Spor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Pazar günü saat 14:00'da Kütahya Merkez temsilcisi Hacıkebir Spor ile Tavşanlı temsilcisi Demirbilek Spor karşılaştı. Hacıkebir Spor rakibini 3-0 mağlup etti.
Pazar gününün ikinci maçında ise Emet temsilcisi Emet Bor Spor ile Simav temsilcisi Beyce Spor karşılaştı. Emet Bor Spor tanıdık olduğu sahada rakibini 2-1 ile geçti.

4.Haftanın bitiminden sonra Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü Başkanı Muhittin ERTÜRK '' 4 yıldır Play-Off turlarına katılıyoruz. Amacımız ilçemizi Süper Amatör Kümede temsil etmek. Gönül ister ki bu amaç için Play-Off'larda iki temsilcimiz mücadele versin. Diğer kulüplerimiz bunun için gayret sarfetmeli, küme düşmemeye değil de hedef büyüterek bizim gibi çaba göstermeli. Köstek yerine destek olmaları gerekir. 4 yıldır bir çabanın içerisindeyiz. Çabamız bazen bizim hatalarımız bazen de özellikle bu sene hakem arkadaşlarımızın hataları nedeniyle sekteye uğruyor. Önceki sezonlarda daolduğu gibi bu senede hakenlerimiz hakkında kötü söz hele ki küfür söylemedik.Hatalar olur olacaktır da ama hakem arkadaşlarımızın hataları skora etki ediyor. Emeğimize saygı gösterilmesini istiyoruz. Kupa töreninde bizleri yalnız bırakmayan az da olsa herkese teşekkür ederim.'' açıklamalarında bulundu.

1. AMATÖR PLAY- OFF TURU 4. HAFTA MAÇ SONUÇLARI

ULUOYMAK 1 EYLÜL SPOR 4-4 AĞAÇKÖY SPOR
DEMİRCİKÖY SPOR 1-0 GÜRAĞAÇ SPOR 
HACIKEBİR SPOR 3-0 DEMİRBİLEK SPOR 
EMET BOR SPOR 2-1 BEYCE SPOR 

1. AMATÖR PLAY - OFF 5. HAFTA MAÇ FİKSTÜRÜ

BEYCE SPOR - DEMİRBİLEK SPOR 
AĞAÇKÖY SPOR - EMET BOR SPOR 
DEMİRCİKÖY SPOR - ULUOYMAK 1 EYLÜL 
GÜRAĞAÇ SPOR - HACIKEBİR SPOR 

NOT: 5.HAFTA MAÇLARI TAVŞANLI İLÇESİ STADLARINDA OYNANACAKTIR.

2. AMATÖR KÜME MAÇLARI SÜRÜYOR..

4. Mart Cumartesi günü Gediz ilçe stadında Erdoğmuş Spor - Gediz Gücü Spor maçıyla başlayan haftada bol gol oldu. Erdoğmuş Spor rakibini 6-0 gibi bol bir skorla geçti.
5 Mart Pazar günü ise Gediz Gençlik Spor evinde E.Gediz Bel. Gazi Spor'u konuk etti. Konuk ekip E.Gediz Bel. Gazi Spor rakibin 4-0'lık skorla geçti.

GEDİZ - EMET 2.AMATÖR KÜME 2. HAFTA MAÇ SONUÇLARI

ERDOĞMUŞ SPOR 6-0 GEDİZ GÜCÜ SPOR 
GEDİZ GENÇLİK SPOR 0-4 E.GEDİZ BEL. GAZİ SPOR 
EMET GENÇLERBİRLİĞİ SPOR (BAY)

GEDİZ - EMET 2.AMATÖR KÜME 3.HAFTA MAÇ FİKSTÜRÜ

EMET GENÇLERBİRLİĞİ SPOR - GEDİZ GÜCÜ SPOR 
ERDOĞMUŞ SPOR - GEDİZ GENÇLİK SPOR 
E.GEDİZ BEL. GAZİ SPOR (BAY)

U-17 PLAY - OFF TURU

E.GEDİZ BEL. GAZİ SPOR 1-3 ÖZEL İDARE KÖY HİZMETLERİ SPOR 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.